Zastava Abarth 1050 TC

Оваа Zastava Abarth 1050 TC е заеднички проект на браќата Ариела и Натана Петров, кои имаат вложено мног заеднички труд за да изгледа таква каква што е денес.

Погледнете го видеото.

Предложена објава:
BMW и Rolls-Royce отповикуваат 34.000 автомобили?!

Поради проблем со системот за водушните перничиња, BMW и Rolls-Royce отповикуваат...

Close