Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Забележан прототипот на првиот SUV модел од Lamborghini

Забележан прототипот на првиот SUV модел од Lamborghini

SUV моделот на Lamborghini на пазарот ќе се појави во почетокот на 2018 година.

И покрај тоа што на веб може да најдеме секакви снимки од Urus, оваа доаѓа со потпис.  Rowan Horncastle, еден од уредниците на Top Gear, го забележа ова SUV возило на паркингот на Минхенскиот аеродром.

Што се однесува до естетиката на возилото, знаете дека Urus ќе биде основан на Audi Q7 и Bentley Bentayga, а единствената новина најверојатно ќе биде во палетата на погонски единици. Да се надеваме дека серискиот Urus барем малку ќе наликува на прототипот, инаку Lamborghini SUV моделот ќе биде големо разочарување.

Предложена објава:
Нов караван од Subaru

Од Subaru најавија нова верзија на моделот Levorg. Новата верзија...

Close