Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
WTCC: Финалето за Volvo завршено со судар

WTCC: Финалето за Volvo завршено со судар

Оваа година во WTCC за Volvo, завршила лошо земајќи во обзир што возачот Роберт Далгрен после постигнување на најбрзиот круг во квалификациите завршил со судар на легендарната улична трка во Макау. Роберт за среќа поминал само со повреда на раката, но автомобилот на Volvo бил прилично оштетен. Далгрен бил најбрз во првиот квалификациски круг, со што во вториот круг би освоил најдобро време.

Првото место во првата и втората трка на WTCC го освои Роберт Хаф со Chevrolet Cruze 1.6T, додека на второ место во првата трка се најде Иван Мулер со Chevrolet Cruze 1.6T, а Том Коронел на второ место во втората трка со BMW 320 TC.

Роберт Хаф

Иван Мулер

Том Коронел

Предложена објава:
Golf GTI со најдобро време на стазата “Нирбургринг”

Новиот рекорд на стазата Нирбургринг го постави Golf GTI Clubsport...

Close