VW T1 Race-Taxi со 530 Hp

Комбито на VW преправено во супер комби од страна на швајцарецот Фред Бернхард кој потрошил 5 години за ова „чудо“.

Се работи за VW T1 комби во кое е вграден 3,6 литарски Bi-Turbo мотор со 530 Hp и 757 Nm од Porsche 993.

Предложена објава:
Топ 10 – Најскапи автомобили во светот

Најскапите автомобили во светот се многу повеќе од само превозно...

Close