VW Golf GTI Clubsport S со нов рекорд на стазата Нирбургринг

На VW не му беше доволен претходниот рекорд, па реши да направи нов.

На 26.10.2016 година VW постигна ново време од 07:47.19 на стазата на Нирбургринг, кое што е за скоро 2 секунди подобро од претходното време од 07:49.21 кое што го постави на 20.04.2016 година.

Предложена објава:
Кога единствениот Jeremy Clarkson управува со единствениот Aston Martin Vulcan

Grand Tour ни го претставува најбруталниот автомобил на денешницата. Кој...

Close