Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Што да кажеме, освен ни случајно не го правете тоа што човеков го направи

Што да кажеме, освен ни случајно не го правете тоа што човеков го направи

Да би постеле мерачи за ротации на перките на еден турбо полнач, бројките би биле со шест цифри.

Знаеме дека турбо полначите, без разлика дали станува збор за дизел или бензински мотори, имаат огромна брзина на ротирање, до 250.000 ротации во минута. При таа брзина, дури и лист хартија ќе направи огромна штета, а камо ли метални перки.

Овој човек, веројатно заслепен од помислата дека работи на една убавица како оваа Toyota, направи нешто што никој, ама баш никој, не смее ни да помисли да го направи.
Механичари, ви посакуваме оваа ни на сон да не ви се случи.
За што станува збор, погледнете во видеото во продолжение.

Предложена објава:
РСБСП ја организира првата меѓународна конференција

РСБСП ја организира 1-та Меѓународна Конференција со наслов : „Управување...

Close