Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Nissan со нов концепт преоѓа во премиум сегмент

Nissan со нов концепт преоѓа во премиум сегмент

Nissan со својот нов луксузен модел Qashqai, сака да им биде директна конкуренција на BMW X1, Audi Q3 и Mercedes GLA.

Од Nissan велат дека се изненадени што купувачите во голем број го зимаат моделот Qashqai со најакиот пакет на опрема Tekna, па тоа ги потикнало да размислуваат за премиум изведба за овој популарен Crossover. Од повеќето разни луксузи, Qashqai премиум ќе добие и спортски изглед.

Новиот модел ќе биде базиран на Qashqai Premium концептот представен во Женева оваа година. Од Nissan веруваат дека новиот модел може да им превземе дел од купувачите на BMW X1, Audi Q3 и Mercedes GLA.

Предложена објава:
Овој SUV модел е побрз од Bentley Bentaygа, Ferrari 488 и Teslа Model X

Иако ова е само прототип, Faraday Future е уверен дека нивниот...

Close