Кен Блок, Дубаи

Кен Блок повторно ни ги претставува лимитите кој можат да се изведат со еден автомобил, како што било досега во неговите претходни видеа така и со ова  предизвикува кревање на адреналинот кај секој автомобилски фан. Главното место на одржување на оваа Gymkhana е Дубаи. Затоа во продолжение уживајте во деветминутното видео бидејќи со Кен Блок забавата секогаш е загарантирана.

Предложена објава:
Еден возач на автобус го искуси „Nurburgring“ со своето возило

„Nurburgring“ е рај за автомобилистите зависници од андреналин, но понекогаш може...

Close