Jaguar F-Pace надограден од Lumma Design

Добриот вкус е агресивен каросериски bodykit.

Поголемите отвори за воздух, 24 инчни фелни со гуми 285/35 напред и 355/25 назад, подобрениот 3.0 литарскиот V6 дизел агрегат со 480 ks и 4 издуви се дел од надоградбата.

Предложена објава:
ABT го надогради Audi RS6-R

Германскиот тјунер ABT го надогради и Audi RS6-R. Се работи...

Close