Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
И кога не се на „работа“, Daniel Ricciardo и Max Verstappen пак возат

И кога не се на „работа“, Daniel Ricciardo и Max Verstappen пак возат

Daniel Ricciardo и Max Verstappen, тимските колеги од Ред Бул, во слободно време си ги одмеруваат силите, каде на друго место ако не на тркачка стаза.

Иако на автомобил од калибарот на Aston Martin да се вгради кука е дефинитивно еден многу лош вкус, во оваа прилика, како надградба, тоа е целосно оправдано. Тимските колеги се досетија на навистина оригинален начин за промовирање на поранешната А1 Ring, сегашна Red Bull Ring, онаку каде во 2014 година се врати Формула 1, а одлучија тоа да биде возејки Aston Martin автомобили, но со приколки.
Погледајте го видеото во продолжение и видете за што станува збор.

Предложена објава:
Honda Civic Type-R излета на Нирбургринг

Нирбургринг претставува предизвик за секој возач бидејќи е една од...

Close