Honda Civic Type-R излета на Нирбургринг

Нирбургринг претставува предизвик за секој возач бидејќи е една од старите Формула 1 патеки, но за предизвикот наречен Нирбургринг терба и “подебело” возачко искуство да поседувате бидејќи доволно е во една кривина да се влезе со поголема брзина и веднаш се губи контролата над возилото.

Возачот на Honda Civic Type-R во еден дел од патека ја загуби контролата над возилото и се случи инцидент. Погледнете во продолжение.

Предложена објава:
BMW 750D со нов 3.0 литарски мотор

„Seria 7“ на BMW наскоро ќе го добие најмоќниот дизел...

Close