Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Hennessey Performance со план за Honda NSX

Hennessey Performance со план за Honda NSX

Honda NSX ќе биде достапна на пазарот дури во есен, но Американската тјунерска компанија веќе има план за нејзе.

Тјунерската компанија најави дека 3.5 литарскиот BiTurbo V6 мотор поврзан со три електромотори, додатно ќе го надгради. Комбинираната моќ ќе порасне од 573 Hp на супериорни 750 Hp, додека преносот ќе се испорачува на сите четири тркала преку 9 степенскиот автоматски менувач.

Сега останува само да ја почекаме есента, па да го видиме овој план реализиран.

Предложена објава:
Ford Fiesta сеуште е најпродаван мал автомобил во Европа

Во петте најголеми европски автомобилски пазари (Германија, Велика Британија, Шпанија,...

Close