Ford Focus RS 2016 – дрифт инцидент

Според снимката подоле, изгледа дека возачот на Ford Focus RS остана неповреден. Инцидентот се случил за време на патувањето на клубот NY ST, во New Paltz, New York.

Погледнете го видеото!

Предложена објава:
BMW и Rolls-Royce отповикуваат 34.000 автомобили?!

Поради проблем со системот за водушните перничиња, BMW и Rolls-Royce отповикуваат...

Close