Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Ford Fiesta RS на тест за Rally Monte Carlo

Ford Fiesta RS на тест за Rally Monte Carlo

Ford Fiesta RS WRC 2017 спремна за првата рели трка во првата сезона за 2017 година за FIA светскиот рели шампионат, кој ќе се одржи во Monte Carlo.

M-Sport заедно со Eric Camilli во Италија, ја тестираа новата генерација на натпреварувачки автомобил на влажна асфалтна подлога и ниски температури со повремени врнежи од снег, услови карактеристични за Rally Monte Carlo.

Предложена објава:
Jaguar F-Pace надограден од Lumma Design

Добриот вкус е агресивен каросериски bodykit. Поголемите отвори за воздух,...

Close