Euro NCAP: Toyota Hilux краш тест

Теренецот на Toyota освои максимални 5 ѕвездички на Euro NCAP тестот.

Hilux на тестот освои 93% заштита на возрасни, 82% заштита на деца, 83% заштита на пешаци и 63% на дополнителна сигурносна опрема.

Предложена објава:
Топ 7 – Автомобили со голема моќ, а мала тежина

Моќ во сооднос на тежина, една од главните причини за...

Close