Euro NCAP: Renault Scenic краш тест

Новиот Renault Scenic помина одлично на тестовите од Euro NCAP со освоени максимум 5 ѕвездички.

Новиот Renault Scenic освои 5 ѕвездички само со стандардната опрема, 90% заштита на возрасни, 82% заштита на деца, 67% заштита на пешаци и 59% на дополнителната сигурносна опрема.

Предложена објава:
Нов концепт од VW

Саемот за автомобили во Пекинг ги привлекол скоро сите светски...

Close