Euro NCAP: Mercedes-Benz E-Class краш тест

Новата 2016 Е класа на Mercedes го помина тестот со освоени максимални 5 ѕвездички.

Mercedes-Benz E-Class на тестот на Euro NCAP освои 95% заштита на возрасни, 90% заштита на деца, 77% заштита на пешаци и 62% на дополнителните системи за безбедност.

Предложена објава:
1911 Fiat S76 со 28.3 литарски мотор со 290 коњски сили

Да се вратиме малку назад во автомобилската историја со 1911...

Close