Euro NCAP: Ford Edge краш тест

Ford Edge со стандарден пакет на опрема освои максимални 5 ѕвездички на краш тестот.

Теренецот на Ford освои 85% заштита на возрасни, 76% заштита на деца, 67% заштита на пешаци и 89% на дополнителна сигурносна опрема.

Предложена објава:
РКЕ одлучи, од полноќ поскапи цени на горивата

Со денешната одлука на Регулаторната Комисија за Енергетика од полноќ ќе имаме...

Close