Euro NCAP: Audi Q2 краш тест

Audi Q2 дојде на ред кај Euro Ncap за краш тест, а освои максимални 5 ѕвездички за безбедност.

Малиот теренец на Audi освои 93% заштита на возрасни, 86% заштита на деца, 70% заштита на пешаци и 70% на дополнителната сигурносна опрема.

Предложена објава:
Наградата „Дизајн Tрофи 2016“ ја освои новиот Tiguan

Новиот Volkswagen Tiguan ја освои наградата "Дизајн трофи 2016" што...

Close