Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Една непријатна глетка за око - Каменувани супер автомобили

Една непријатна глетка за око – Каменувани супер автомобили

Последен пример за насилство со индиски улица повторно доаѓа од држава Uttar Pradesh, но овој пат на мета на насилниците биле скапи автомобили.

На YouTube се појави кратко видео во кое се гледа толпа на луѓе како вршат вандализам врз скапи автомобили. Толпата од непознати причини каменувана Lamborghini Aventador и Ferrari 458 Spider, но за среќа немаше ескалација на конфликтот, а ако го земеме во овзир бројот на луѓе на двете страни засегнато во овој спор, може само да претпоставиме какви ќе беа последиците за сопствениците на италијанските автомобили.

Предложена објава:
Денешните автомобили се дупло по снажни и по штедливи од оние од 1970ти

Во последниве децении, автомобилската индустрија претрпе драстични промени. Пред 40...

Close