Еден возач на автобус го искуси „Nurburgring“ со своето возило

„Nurburgring“ е рај за автомобилистите зависници од андреналин, но понекогаш може да сретнеме и неочекувани гости.

На оваа стаза до сега продефилирале речиси сите автомобили со спортски дух, а често на асфалтот на оваа патека може да се забележат и секојдневни автомобили со доработки, како би се доближиле на оние со поголем спортски дух.
Но, ако се прашувате дали секое возило може да се појави на „Nurburgring“, ова видео ќе ви покаже дека вие не мора да имате автомобил за да уживаате во шармот на тркачката патека.

Ако ве интересира како изгледа кога на „Nurburgring“, патеката долга 21 км, ќе се појават автобуси, кампери, товарни комбиња и слично, погледнете го видеото во продолжение.

Предложена објава:
BMW Drift на стазата Nurburgring

Погледнете како возач на BMW влезе во кривините на најпознатата...

Close