Драг трка: Dacia 1300 Quattro VS BMW i8

Интересна „луда“ драг трка помеѓу Dacia 1300 Quattro со 2.0 литарски турбо мотор со 340 коњски сили и BMW i8 со фабрички 362 коњски сили.

Предложена објава:
Seat во соработка со Aqualia, тестира возила на биоплин

Автомобилскиот гигант Seat заедно со Aqualia, за првпат во светот...

Close