Улична трка помеѓу Clio RS и Honda Civic

Иако уличните трки се нелегални и небезбедни по останатите учесници во собраќајот како и мета на полицијата, сепак во пракса многу често сме сведоци на истите.
Во продолжение ќе погледнеме улична трка помеѓу Clio RS и Honda Civic 1.6 VTI. Кој е победникот погледнете во продолжение.

Предложена објава:
РКЕ одлучи, од полноќ поскапи цени на горивата

Со денешната одлука на Регулаторната Комисија за Енергетика од полноќ ќе имаме...

Close