Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Citroen работи на нови седишта

Citroen работи на нови седишта

Поради хидро пневматската суспензија на Citroen, со децении има репутација како прозиводител на автомобили со најудобна вожња.

Citroen објави дека работи на нов интерен проект Advanced Confort, со што патентирале преку 30 нови решенија за подобрување на удобноста на едно ниво погоре. Новите седишта ќе почнат да се испорачуваат од наредната година, додека најголемата иновација е новата суспензија. Комбинација од пружини и хидраулика ќе нудат многу подобрена удобност, со што ударите и вибрациите ќе ги апсорбира каросеријата.

Последниот чекор е новиот материјал од кој ќе се произведуваат седиштата, а на корисниците ќе им бидат понудени повеќе видови на мемори пена.

Предложена објава:
Необична промена на моторно масло на Volkswagen автомобил

Досега тешко дека некаде, во некој автомеханичарски сервис, работниците се...

Close