BMW M4 Ultimate drift

Неодамна на YouTube се појави видео од дрифт на BMW M4, па да го погледнеме во продолжение.

Предложена објава:
Mazda – Повторно ништо од нoвиот суперспортист со ротирачки мотор

По силните гласини и шпекулации во текот на изминатите неколку години,...

Close