BMW Drift на стазата Nurburgring

Погледнете како возач на BMW влезе во кривините на најпознатата стаза Nurburgring.

Предложена објава:
Ова е карта на најпопуларни автомобилски брендови

Иако Тојота ја загуби позиција „Светски број еден“ произведувач на...

Close