Престојниов викенд ни следува големата награда на В. Британија, па да видиме неколку интересни факти за истата

Големата награда на В. Британија се одржува на добро позната патека „Silverstone“, која е лоцирана недалеку од истоименото село.Британското и

Read more

Денешните автомобили се дупло по снажни и по штедливи од оние од 1970ти

Во последниве децении, автомобилската индустрија претрпе драстични промени. Пред 40 години во Америка автомобилите во просек располагале со 147 коњски

Read more
Страница 1 од 212