Audi R8 излета на стазата „Нирбургринг“

Возач со Audi R8 излета на стазата „Нирбургринг“.

На видеото подоле се гледа дека возачот на R8 во првата кривина за малку ќе удреше во заштитната ограда, но за жал кога се врати на стазата излета од другата страна каде што се слуша звук на удар, што не се гледа на видеото.

Предложена објава:
Mazda – Повторно ништо од нoвиот суперспортист со ротирачки мотор

По силните гласини и шпекулации во текот на изминатите неколку години,...

Close