Улична трка помеѓу Lamborghini и Honda

На прв поглед сите би го прогласиле Lamborghini за апсолутен победик во било која верзија на трка со Honda Civic, но во ова видео ќе го погледнеме сосема спортивното. Главна причина за тоа е надоградениот мотор на Honda со екстремно силен турбо полнач. Погледнете во продолжение за што точно станува збор.

 

Предложена објава:
Ford Fiesta сеуште е најпродаван мал автомобил во Европа

Во петте најголеми европски автомобилски пазари (Германија, Велика Британија, Шпанија,...

Close