11 изложба на олдтајмери

На 07.05.2016 година, се одржа 11-та изложба на олдтајмери, организирана од Еуроимпекс, Амк Џип Рели спорт и Општина Центар.

Во изложбата, учествуваа 80 олдтајмер автомобили и 20 моторцикли.

Уживајте во фотографиите.

There are no images in this gallery.

Предложена објава:
Необична промена на моторно масло на Volkswagen автомобил

Досега тешко дека некаде, во некој автомеханичарски сервис, работниците се...

Close