РСБСП ја организира првата меѓународна конференција

РСБСП ја организира 1-та Меѓународна Конференција со наслов : „Управување со безбедноста на патниот сообраќај во Југоистична Европа-предизвици и насоки за дејствување “.

Како што известуваат од РСБСП, конференцијата ќе се одржи во период од 29.09.2016 до 01.10.2016 година во хотелот Александар Палас во Скопје.

„Сите кои сакаат да бидат дел од конференцијата, активно да учествуваат во истата и да се здобијат со дополнително знаење, искуство и квалитет во својата работа, потребно е да го пријават своето учество согласно условите и процедурите утврдени од организаторот.“

Доколку сакате да учествувате на оваа конференција, потребно е да го превземете образецот за регистрација и испратите на емаил адресата irsc2016@rsbsp.org.mk или на Факс:+ 389 2 2700 047 најдоцна до 29.08.216 година.

Дополнителни инфромации за конференцијата можете да погледнете овде.

Предложена објава:
Euro NCAP: Hyundai Ioniq краш тест

Хибридот на Hyundai, Ioniq на краш тестот за издржливост освои...

Close