Промотивни видеа од Abarth 124 Spider и Abarth 595

По интернет „протекоа“ видеа од новите Abarth 124 Spider и Abarth 595.

Погледнете ги во продолжение.

Предложена објава:
Овој SUV модел е побрз од Bentley Bentaygа, Ferrari 488 и Teslа Model X

Иако ова е само прототип, Faraday Future е уверен дека нивниот...

Close