Претставен новиот “Audi A4 allroad quattro”

Она што љубителите на Audi ќе го добијат со новиот модел Audi A4 allroad quattro е додатен комфорт што го овозможува овој караван, со редизајнираните предни и задни браници кој што го штитат “A4”. На предната решетка се додадени хромирани и сребрени детали.

Овој модел е понуден со два дизел агрегати.

Послабиот модел е со 3.0 l TDI со 218 ks кој го користи моделот “Q7”, поврзан на 7 степенски S-tronic менувач  со цена од 49.750 евра кој за 6.6 секунди забрзува од 0 до 100 km/h.

Помоќниот модел е со 3.0 l TDI со 270 ks, поврзан на 8 степенски Tiptronic менувач со цена од 54.400 евра кој за 5.5 секунди забрзува од 0 до 100 km/h.

Дел од стандардната опрема се 17 инчни фелни, но за LED светла, купувачите потребно е да доплатат.

Предложена објава:
Топ 10 – Најдобри автомобили за 2016 година

Секоја година се одбираат најдобри автомобили. Оваа година автомобилите кои...

Close