Патувањето на теренците на Mercedes-Benz

Во ова кратко видео, прикажано е патување организирано од страна на Mercedes какво што немало досега. На 7 ноември месецов, Mercedes-Benz ги изнесе своите теренци на off-road патување.

За што поточно станува збор, погледнето го краткото видео подоле.

Предложена објава:
Демонстрација на Suzuki Celerio 2016

CarAdvice во кратко видео ни го демонстрираше Suzuki Celerio 2016. Погледнете...

Close