Одржана втората изложба организирана од Асуц

Како и минатата година така и оваа се одржа втората изложба на автомобили и моторцикли организирана од Асуц „Боро Петрушевски“.

Во иложбата беа опфатени повеќе категории на автомобили како луксузни, тјунирани и историски возила. Изложбата помина во одлична атмосфера како и минатата, па се надеваме дека овие изложби ќе продолжат и во наредните години во уште подобри изданија.

Подоле можете да ја погледнете галеријата.

There are no images in this gallery.

Предложена објава:
РКЕ одлучи, од полноќ поскапи цени на горивата

Со денешната одлука на Регулаторната Комисија за Енергетика од полноќ ќе имаме...

Close