Одмерување на силите, Civic Type R vs Golf GTI Clubsport S

Honda и VW си ги одмерија силите.

И Honda и VW со 2.0 L мотори со по 306 ks, кој е победник, погледнете го видеото подоле!

Предложена објава:
AC Schnitzer во M235i вградил мотор од M4

Тјунираниот M235i наречен „Хулк“, од 0 до 100 km/h развива...

Close