Нов концепт од VW

Саемот за автомобили во Пекинг ги привлекол скоро сите светски прозводители.

Првата компанија која го воспостави своето присуство на овој саем била Фолксваген, која го претстави својот концепт “T-Prime” SUV модел кој изгледа спремен за продукција, зимајќи во предвид што овој модел нема некој нереални барања од дизајнерите и инжинерите, но затоа внатрешноста може да биде вистиснки предизвик.

Како што може да се примети на сликата нема никакви механички команди, туку се е поставено на стаклениот панел кој е осетлив на допир.

За агрегатот кој што ќе го придвижува овој модел сеуште е рано да се збори, но најверојатно ќе го добие дволитарскиот TSI агрегат со 250 коњски сили.

Предложена објава:
Кратка историја за Корејскиот производител Daewoo

Корејската компанија Daewoo за производство на автомобили била основана во...

Close