МТМ го надгради Audi RS3

Германскиот тјунер МТМ го претстави Audi RS3 со 502 коњски сили со 650 Nm, кој забрзува до 100 km/h за 3,6 секунди, додека пак од 0 до 200 km/h за 13.6 секунди.

Audi RS3 МТМ го претстави во две верзии. Послабата верзија е турбо бензинецот 2.5 со 375 коњски сили и 465 Nm, додека пак посилната верзија е со 435 коњски сили и 605 Nm и постигнува максимална брзина од 300 km/h. Доколку сакате да го поседувате овој ѕвер ќе треба да издвоите 94.000 евра.

Предложена објава:
Имаме старо – нов победник во изборот „мотор на годината“

Најдобар мотор за 2017 година е Ferrari 3.9 Biturbo од...

Close