Warning: include(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home1/avtoportal/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Електричен прототип од McLaren

Електричен прототип од McLaren

До 2020 година, од страна на McLaren, ќе бидат претставени 15 нови модели на возила со хибриден и класичен погон.

Британскиот произведувач моментално работи на нова генерација на Eco-frendly хибридни возила, кој во иднина ќе ги придвижуваат Super Series моделите.

Во меѓу време, британците работат и на електричен прототип, кој би требало да се најде на пазарот најрано за 7 години. Од McLaren велат дека овој проект сега за сега е само експериментален.

Предложена објава:
На чекор до производство: Погледнете ги фотографиите од овој концепт

За разлика од повеќето футуристички модели, или концепти, овој модел...

Close