Демонстрација на Suzuki Celerio 2016

CarAdvice во кратко видео ни го демонстрираше Suzuki Celerio 2016.

Погледнете за што се работи.

Предложена објава:
РКЕ одлучи, од полноќ поскапи цени на горивата

Со денешната одлука на Регулаторната Комисија за Енергетика од полноќ ќе имаме...

Close